Search:
Pumpa servis | Električni alat i dodatna oprema
Tvrtka djeluje na adresi Josipa Andrića 4 u Osijeku. U sklopu ovoga prostora nalazi se osim sjedišta tvrtke i njenog knjigovodstva, servisna i proizvodna radionica te veletrgovina profesionalnod alata, maziva, brtvila, hidrauličnih i pneumatskih uređaja, pumpi, vijčane robe i druge metalne galanterije.
pumpa, Servis, pumpe, crijeva, trgovina, noževi, metabo, makita, dewalt, gedore, osijek
20531
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20531,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Električni alat i dodatna oprema

Električni alat i dodatna oprema

Ručne i stolne bušilice, uvrtače, brusilice, cirkularne, ubodne, lančane i ostale pile, glodalice, klamerice, škare za lim, pištolje za ljepljenje, fenove ili profesionalni usisivače. Nudimo snažne i dugovječne alate, primjerene zahtjevima svakog profesionalca. Uz alate u izboru imamo i pribor za održavanje, te ostali potrošni materijal – svrdla za sve vrste materijala, SDS+ i SDS max svrdla, razne vrste brusnih i reznih ploča itd.  Na sve alate dobijete garanciju i servis u našoj radionici.

 

Kategorije:

Pumpe
Crijeva
Električni alati i dodatna oprema
Akumulatorski alat
Ručni alat i oprema za radionice
Zračni alati i kompresori
Zavarivanje i dodatna oprema
Ljepila i brtvila
Noževi, brušenje i dodatci