AL-KO Vrtna pumpa Jet 4000 Comfort

149,31 (1.124,98 kn)

Nema na zalihi

  • Navodnjavanje vrta iz bunara, cisterni, bačava za kišnicu, jezeraca
  • S učinkovitim sustavom Flow Control za zaštitu od rada na suho
  • Patentirani, integrirani XXLpredfiltar koji se lako čisti – unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja
  • Motor od 1.000 W zaštićen od preopterećenja ne zahtijeva puno održavanja
  • Brzo spremna za rad zahvaljujući ugrađenom Jet sustavu

  Za zalijevanje cvijeća, trave i vrta želite udobno koristiti vodu iz bunara, jezerca ili cisterne? Želite se opušteno ohladiti pod vrtnim tušem?

  Čistu vodu želite prenijeti na velike udaljenosti pod visokim tlakom? Onda su naše vrtne pumpe prava stvar za vas. One su idealan pomagač u navodnjavanju vašeg vrta. Pritom ih možete instalirati u nekoliko poteza, a svoj će posao obavljati tiho i učinkovito.

  To posebno vrijedi za pumpu za vodu AL-KO Jet 4000 Comfort: u časopisu za kućne majstore Selber Machen (9. izdanje, 08/2013.) s ocjenom „dobar” (1,8) pobijedila je na testu pumpa za vodu. Ispitivači kažu da na ovoj pumpi za vodu „nema baš nikakvih nedostataka”. Osim toga pohvalili su niske zvučne vrijednosti. Ona svojim jakim motorom od 1.000 W nudi i više nego dovoljno snage za pumpanje vode iz bunara, cisterni ili bačava za kišnicu.

  Kvalitetu pumpe za vodu primijetit ćete i u detaljima po kojima se ističe u dugotrajnom radu: na priključnim dijelovima ugrađeni su vijčani spojevi od mesinga, a metalni dijelovi koji provode vodu izrađeni su od nehrđajućeg plemenitog čelika.