Search:
Pumpa servis | Proizvodnja
Tvrtka djeluje na adresi Josipa Andrića 4 u Osijeku. U sklopu ovoga prostora nalazi se osim sjedišta tvrtke i njenog knjigovodstva, servisna i proizvodna radionica te veletrgovina profesionalnod alata, maziva, brtvila, hidrauličnih i pneumatskih uređaja, pumpi, vijčane robe i druge metalne galanterije.
pumpa, Servis, pumpe, crijeva, trgovina, noževi, metabo, makita, dewalt, gedore, osijek
20412
page-template-default,page,page-id-20412,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Proizvodnja

vodeća radionica u regiji za proizvodnju gibljivih crijeva

Sagledavši potrebe Osječke regije, 1997. godine kupujemo dvije preše sa svim potrebnim priborom za proizvodnju svih vrsta gibljivih crijeva. Preseljenjem tvrtke u novi prostor radionica se proširuje novim strojevima i postajemo vodeća radionica u regiji za proizvodnju gibljivih crijeva. Taj primat držimo i danas. Osposobljeni smo za izradu hidrauličkih gibljivih crijeva za sve tlakove do 1000 bara, sa 1, 2, 4 i 6 čeličnih opleta, do No 32 sa 4 čelična opleta, za sve vrste građevinskih i poljoprivrednih strojeva, automobila i industrijskih postrojenja.

 

Ovlašteni smo zastupnici za Slavoniju i Baranju renomirane talijanske tvrtke Manuli, te osim korištenja u proizvodnji njihova crijeva možete naći i u našoj veleprodaji. Uz Manulija koristimo još proizvode tvrtki Semperit i Hansaflex. Koristimo Hidrofit, Larga i Univezal priključke, te Parker ermeto spojeve. Svi elementi koje koristimo u proizvodnji crijeva su atestirani. Po potrebi izdajemo važeći atest o kvaliteti. Za proizvode dajemo jamstvo 12 mjeseci, osim u slučaju nestručnog rukovanja ili mehaničkih oštećenja nastalih neadekvatnom primjenom.