Search:
Pumpa servis | Servis
Tvrtka djeluje na adresi Josipa Andrića 4 u Osijeku. U sklopu ovoga prostora nalazi se osim sjedišta tvrtke i njenog knjigovodstva, servisna i proizvodna radionica te veletrgovina profesionalnod alata, maziva, brtvila, hidrauličnih i pneumatskih uređaja, pumpi, vijčane robe i druge metalne galanterije.
pumpa, Servis, pumpe, crijeva, trgovina, noževi, metabo, makita, dewalt, gedore, osijek
20409
page-template-default,page,page-id-20409,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Servis

naši djelatnici su na usluzi sa stručnim savjetima

Samo ime tvrtke govori njenu osnovnu djelatnost. U samom početku tvrtka se bavila samo servisom pumpi u energetici. Proširenjem kapaciteta i povećanjem broja ljudi i djelokrug servisa se proširio na hidraulične komponente i zračne sustave. Danas naša specijalizirana servisna radionica svojom opremljenošću i stručnošću naših servisera odgovara na potrebe sve više postrojenja i proizvodnih sustava.

 

Naš mobilni tim vrši i terensku demontažu i montažu kojom smo još bliže korisnicima naših usluga. Zastupnici smo i ovlašteni serviseri za istočnu Hrvatsku, više svjetski poznatih proizvođača postrojenja i opreme za razne sustave. Svi servisirani uređaji imaju jamstvo od 6 mjeseci za rad i sve ugrađene dijelove. Naši djelatnici također na usluzi su sa stručnim savjetima. Cilj nam je postati partner i oslonac na vašem putu stjecanja profita.