Search
Dostava

Zaprimanje narudžbi i isporuka kupljenih proizvoda vrši se isključivo na području teritorija Republike Hrvatske. Isporuka kupljene robe vrši se po vidljivosti uplate putem provjerene dostavne službe DPD, Intereuropa, a roba se šalje na rizik kupca.

Cijena dostave:

  • Dostava se ne naplaćuje za kupljeni iznos iznad 500,00€ s PDV-om i mase do 30 kg.
  • ­Cijena dostave za narudžbe do 500,00€ s PDV-om se naplaćuje 6 € (DPD, Intereuropa).
  • Cijena dostave prilikom pouzeća naplaćuje se dodatnih 2€ s PDV-om.

U slučaju da je cijena proizvoda niža od navedene za besplatnu dostavu, ukupna cijena narudžbe će biti uvećana za cijenu dostave.

Procedura dostave:

Procedura dostave započinje nakon evidentiranja plaćanja, osim u slučaju plaćanja pouzećem. Za slučajeve “više sile” PUMPA-SERVIS d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja te se obavezuje u najkraćem roku isporučiti robu. Naručeni proizvodi dostavljaju se do adrese specificirane prilikom postupka realizacije ili prilikom izvršenja kupnje. Kupljena roba se isporučuje primatelju osobno ili osobi koja je ovlaštena za preuzimanje pošiljke.

Ako pošiljku nije moguće isporučiti u prvom pokušaju, na adresi naznačenoj u prijevoznici, ostavlja se obavijest o prisprijeću pošiljke. Ova obavijest sadrži broj za kontakt o ponovnoj dostavi, te je naznačen rok koliko se roba drži na skladištu prije slanja natrag pošiljatelju. U slučaju da se naznačeni primatelj javi u naznačenom roku do kojeg se pošiljka čuva u skladištu, ostavljanjem obavijesti o prispijeću pošiljke smatra se da je pošiljka propisno uručena.

Pošiljka se ponovno dostavlja najviše jednom bez posebne naknade, ako je u prethodnom roku dogovoren novi termin za dostavu.

Svaka daljnja dostava se posebno dogovara i naplaćuje prema cjeniku davatelja usluge ako iznos naknade nije utvrđen ugovorom.

Savjetujemo da dostavljenu robu pregledate, te ukoliko primjetite vanjska oštećenja na ambalaži upozorite dostavljača i zatražite da nam vrati robu, u suprotnom smatrati će se da ste primili kupljenu robu i da se slažete sa stanjem u kojem je roba došla! Za slučajeve nedostatka ili oštećenja molimo da nas obavezno obavijestite putem e-maila ili pisma, a najkasnije 2 dana od dostave. Naknadne reklamacije nećemo uvažiti!

Vrijeme dostave:

Dostava se vrši najranije 3­-7 dana od trenutka vidljivosti uplate na našem računu. U slučaju da naručeni proizvod nije moguće isporučiti u navedenom roku, radi nedostupnosti istoga na stanju ili kod službenog dobavljača / proizvođača, kupac će biti obaviješten o mogućem kašnjenju isporuke.

PUMPA-SERVIS d.o.o. nakon otpreme robe nema direktnog utjecaja na daljnje postupanje sa samim paketima, pa stoga ne može odgovarati ni snositi posljedice za gubitak ili oštećenje pošiljke ili umanjenja njezina sadržaja nastalo prilikom dostave, za prekoračenje roka dostave do kojeg je došlo zbog prekoračenja roka dostave te za ne izvršenje ili djelomično izvršenje usluge dostave.

Informiranje o pošiljci:

Nakon slanja pošiljke, poslat ćemo Vam e­mail poruku sa informacijama o pošiljci.