Search

METABO ČEKIĆ BUŠEČI UHEV 2860-2 Quick SDS-plus

357,29

Nema na zalihi

Višestruki čekić s 4 funkcije: bušenje s čekićem, bušenje bez udarca u dvije brzine i klesanje.

Metabo Quick: brza promjena između SDS Plus stezne glave i stezne glave bez ključa za bušenje u drvu i metalu. Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-Full Wave Electronics za rad s materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine, koje ostaju konstantne pod opterećenjem. Kotačić za predizbor brzine i brzine udara. Dvobrzinski mjenjač: dvije brzine bušenja za učinkovito bušenje u drvu i metalu.

Metabo Marathon-motor sa zaštitom od prašine za dugi vijek trajanja. Visokoučinkovito djelovanje čekića, precizno montirano u kućište od aluminijske legure: dugotrajno i robusno. Savršena ergonomija zahvaljujući centru gravitacije blizu ruke i optimiziranoj konturi ručke. Donji prekidač zaštićen od oštećenja i prašine.

Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad u slučaju da se bušilica neočekivano zaustavi. Zaštita od ponovnog pokretanja: sprječava nenamjerno pokretanje nakon prekida napajanja. Prekidač sa zaključavanjem za udoban rad u kontinuiranom radu. Kuglasti zglob za zaštitu kabela za optimalnu slobodu kretanja pri radu. S metaBOX-om, inteligentnim rješenjem za transport i skladištenje.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Ulazna snaga 1100 W
Brzina bez opterećenja 0 – 900 / 0 – 2100 o/min
Maks. energija jednog udarca (EPTA) 3,4 J
Maksimalni broj udaraca 4500 u/min
Bušenje-Ø zidovi 68 mm
Bušenje-Ø beton 28 mm
Bušenje-Ø čelik 13 mm
Bušenje-Ø meko drvo 35 mm
Prihvat alata SDS-plus
Težina 3,3 kg
Duljina kabela 4 m

Opseg isporuke: Stezna glava za SDS-plus alate, metaBOX 145 L, stezna glava bez ključa za alate s cilindričnim drškom, bočna ručka, vodilica dubine bušenja