Search:
Pumpa servis | Trgovina
Tvrtka djeluje na adresi Josipa Andrića 4 u Osijeku. U sklopu ovoga prostora nalazi se osim sjedišta tvrtke i njenog knjigovodstva, servisna i proizvodna radionica te veletrgovina profesionalnod alata, maziva, brtvila, hidrauličnih i pneumatskih uređaja, pumpi, vijčane robe i druge metalne galanterije.
pumpa, Servis, pumpe, crijeva, trgovina, noževi, metabo, makita, dewalt, gedore, osijek
20400
page-template-default,page,page-id-20400,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Trgovina

ovdje će se naći za svakoga po nešto

Uz potrebu da uz našu servisnu djelatnost imamo lager, pokretanje trgovine dijelova bilo je logičan razvoj. Danas našim partnerima i kupcima možemo u našoj veleprodaji ponuditi veliki izbor visoko- profesionalnog ručnog i električnog alata, uređaja, opreme za radionice, metalne galanterije, sredstava za održavanje postrojenja, mjerne tehnike i rezervnih dijelova za sve ove proizvode.

 

Ovdje će se naći za svakoga po nešto, a vaše posebne zahtjeve za nabavkom gledat ćemo najpromptnije riješiti. U našim prostorima moći ćete se upoznati sa svim proizvodima iz naše ponude uz stručni komentar i savjete naših stručnjaka.