Search
Sale!

Metabo KH 5-40 Čekić bušilica SDS MAX

412,10

Maksimalni napredak bušenja i visoka učinkovitost lomljenja zahvaljujući motoru bez četkica koji ne zahtijeva održavanje i visokoučinkovitom djelovanju čekića.

Dug vijek trajanja zahvaljujući tehnologiji bez četkica i robusnim aluminijskim lijevanim kućištima zupčanika i motora. Kombinirani čekić s 2 funkcije: bušenje s čekićem i klesanje.

Metabo VibraTech (MVT) s dvostrukim prigušenjem: odvojena ručka i protuoscilirajuća težina koja apsorbira udare aktivno smanjuju vibracije za zdrav rad i u kontinuiranoj uporabi.

Ergonomski oblikovano, tanko područje držanja s velikim okidačem za kontrolu brzine za udoban rad. Lako dostupan prekidač za zaključavanje za klesanje u kontinuiranom načinu rada.

Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-Full Wave Electronics za rad s materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine, koje ostaju konstantne pod opterećenjem. Opcionalno smanjenje brzine i energije udarca za rad s mekšim materijalima.

Elektronički meki start za precizno točko bušenje. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad u slučaju da se bušilica neočekivano zaustavi.

Zaštita od ponovnog pokretanja: sprječava nenamjerno pokretanje nakon prekida napajanja. Zaštita od preopterećenja: štiti motor od pregrijavanja.

Dlijetanje i bušenje bez prašine s vanjskim odsisavanjem prašine ESA max (pribor)

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Ulazna snaga 1150 W
Brzina bez opterećenja 350 – 500 o/min
Maks. energija jednog udarca (EPTA) 8,7 J
Maksimalni broj udaraca 29000 u/min
Bušenje-Ø zidovi 105 mm
Bušenje-Ø beton 40 mm
Prihvat alata SDS-max
Težina 8,3 kg
Duljina kabela 6 m

Opseg isporuke: Gumirana bočna ručka, duster, plastična torbica, vodilica dubine bušenja, mazivo za vrh drške alata

 

3 godine metabo jamstva

Na sve metabo proizvode dajemo dodatno XXL jamstvo. Jednostavno registrirajte svoj proizvod online unutar 4 tjedna od kupnje i vaše standardno jamstvo je produženo na tri godine.